9.4 / 10 uit 3200+ reviews
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden

28-08-2020

25-08-2020-Officina1-web

Maak kennis met Officina Artigiana uit Italië

Made in Italy

De beste kwaliteit die aan de hoogste normen en moderne eisen voldoet – dat is hoe hoog Artigiana Officina Milano de lat voor zichzelf gelegd heeft. Wij maakten kennis met dit merk vanwege hun scheerproducten maar raakten al snel gecharmeerd van de andere weldadige producten in het assortiment. Daarom nemen we je graag mee in een korte tour langs de producten van Officina Artigiana in het assortiment van Scheersalon.

Een eerste kennismaking met Officina Artigiana

Officina Artigiana Milano heeft zich toegelegd op het onderzoeken en ontwikkelen van hoogwaardige scheerproducten en cosmetische producten. Ieder product wordt ontwikkeld met uitsluitend zuivere en gecertificeerde ingrediënten, waar mogelijk,  uit de typische Italiaanse regio's. De producten worden, na een zorgvuldige en verdere controle van de kwaliteit van de grondstoffen, gebotteld in hun eigen ambachtelijke atelier. Maak hier onder kennis met de diverse veelzijdige producten van dit merk en laat je overtuigen!

Scheerzeep Traditional 

Ervaar de heuse wellness-beleving van deze traditional scheerzeep. Het minutieuze handmatige productieproces biedt je een scheerzeep voor een ongelooflijk comfortabele scheerbeleving. Tevens ervaar je een optimaal gehydrateerde en ontspannen huid nadien.

Aftershave Splash 

Voor een complete scheerbeurt gebruik je ook de huidverzorgende aftershave splash met dezelfde kenmerkende geur – warme houttonen met een verfijnd kruidig en lederachtige ondertoon die subtiel refereert aan de zon, warmte en passie van het Middellandse Zeegebied.
 

100% pure natuurlijke oliën

Officina Artigiana biedt diverse oliën, samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, met een heilzaam effect op huid en haar. Het opnoemen van al deze effecten zou een veel te lange lijst opleveren. Daarom hebben we hieronder ons best gedaan om je toch een idee te geven wat je van elke olie mag verwachten.

  • Certified Castor Oil (castorolie) staat bekend om zijn versterkende, herstructurerende, verzachtende en hydraterende eigenschappen. Het is effectief als je last hebt van droog, broos of gebroken haar. Castorolie wordt ook gebruikt om de nagels te versterken en de hoofdharen en wimpers te stimuleren tot een optimale groei en volume.
  • Certified Grape Seed Oil (druivenpitolie) staat bekend om zijn ontstekingsremmende, antimicrobiële, antioxiderende en anti-aging eigenschappen. Deze kwaliteiten maken de olie tot een zeer populair huidverzorgingsproduct.
  • Certified Almond Oil (amandelolie) is rijk aan vitamines (zoals B en E) en mineralen (zoals zink, ijzer, calcium, magnesium, fosfor en kalium). Het wordt beschouwd als een van de krachtigste natuurlijke antioxidantoliën. Bestrijdt huidveroudering en voorkomt striae – sterker nog, het gebruik van zoete amandelolie wordt tijdens de zwangerschap aanbevolen. Pure amandelolie is perfect te gebruiken als pre- en aftershave product.
  • Certified Argan Oil (arganolie) is rijk aan antioxidanten die huidveroudering tegengaan. De combinatie van werkzame stoffen in deze olie draagt actief bij aan het jong, soepel, zacht en fris houden van de huid. Dermatologen bevelen arganolie steeds vaker aan bij bijvoorbeeld eczeem of psoriasis, maar ook voor mensen die last hebben van een gevoelige huid.
  • Certified Jojoba Oil (jojoba-olie) is rijk aan vitamine B en E en bevat bovendien belangrijke mineralen zoals zink, koper en jodium. Doordat jojoba-olie lijkt op natuurlijke huidtalg werkt deze als een soort natuurlijke vervanger, ook voor dierlijke vetten die vaak in huidlotions en -crèmes gebruikt worden. Ervaar de revitaliserende eigenschappen van jojoba-olie zonder dat er een vettig laagje op je huid achterblijft.

Nogmaals: eerlijkheid gebied ons te zeggen dat het opnoemen van alle weldadige effecten van deze oliën een veel te lange lijst oplevert. Klik daarom vooral op een van bovenstaande producten voor meer informatie over die desbetreffende olie.

100% Pure Green Clay 

Groene klei bezit absorberende eigenschappen die onzuiverheden van de huid opnemen en vasthouden, waardoor verontreinigde en verwijde poriën worden vernauwd. De huid wordt ontdaan van dode huidcellen, waardoor met name ontstekingen van de huid worden verminderd. Groene kleine kent vele toepassingen: je kunt het vermengen met water, maar ook met één van bovenstaande oliën voor een ultiem weldadig effect.
 

100% Pure Menthol Crystals 

De natuurlijke mentholkristallen hebben een aangenaam verkoelend, kalmerend en antibacterieel effect op je huid. Bovendien heeft de geur van menthol een bevorderend effect op je concentratie en heeft het een opwekkend effect. Natscheerder weten het verkoelende en verfrissende effect van het ingrediënt menthol in scheerproducten, voor- en nabehandelingsproducten naar waarde in te schatten.

Dead Sea Salt

Het Dode Zeezout van Officina Artigiana Milano bevat, in vergelijking met regulier zeezout, een hoger gehalte aan kalium en magnesium.Deze mineralen stimuleren de bloedsomloop en hebben een ontspannend effect op lichaam en geest. Dode zeezout vermengt met eerder genoemde oliën is perfect werkzaam als milde peeling of lysing voor een perfect verzorgde huid.

 

Maak zelf kennis met Officina Artigiana 

Officina Artigiana is zo'n merk waarbij woorden inderdaad tekort schieten. Optimale verzorging die zich beter laat ervaren dan omschrijven. Neem dus een kijkje bij de producten waar je interesse in hebt en ga het zelf ervaren.

RECENTE ARTIKELEN


Filter