9.4 / 10 uit 3200+ reviews
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)

30-07-2024

Verkoelende en verfrissende scheerzeep

De meest verkoelende en verkwikkende scheerzeep – perfect voor zomerse dagen!

Natscheren tijdens mid-zomerse condities

De zomer is in volle gang. Dat betekent genieten van lange zonnige dagen en hoge temperaturen. Maar velen natscheerders ervaren in deze warme periode ook de meerwaarde van het gebruik van verfrissende scheerzepen of -crèmes. Lees in dit blog hoe onze fanatieke natscheerders hun scheerroutine upgraden met verfrissende scheerzepen. Of je nu op zoek bent naar een verkoelende ervaring na een dag aan het strand of gewoon een verkwikkend wellness moment wilt creëren tijdens jouw ochtendritueel, onze zomerse scheerzepen bieden de perfecte mix qua verfrissing en verzorging. Laten we eens duiken in de wereld van zomerse scheerzepen en ontdekken waarom ze zo sterk gewaardeerd worden door onze klanten.

De scheerzeep zomerfavorieten van onze klanten

Laat je inspireren door de zomerse verkooptoppers en favorieten binnen onze klantenkring.



Scheerzeep Margaritas in the Arctic – Stirling

Voor een verkoelend en verzorgend fris effect

Deze gletsjer-frisse scheerzeep combineert verfrissende groene limoen met verkwikkende menthol extracten als een Margarita cocktail. De Margarita match is een belofte. Net als het rijk huidverzorgende effect van deze scheerzeep. De biologische castor-, amandelolie en sea butter, nemen een deel van de verzorgende taak voor hun rekening. Een belangrijke rol is weggelegd voor Beef Tallow – Dit ‘rundervet’ bevat dezelfde moleculen als aanwezig in de menselijke huid. Het huideigen karakter laat het product, rijk aan mineralen en vitamine B12, snel door de huid opgenomen worden. Perfecte huidverzorging, die je mogelijk niet verwacht van een Margarita – Proost!

Bekijk de Margaritas in the Arctic scheerzeep van Stirling >

Margaritas in the Artic


Lime & Pomegranate Scheercrème - Edwin Jagger

Frisse noten van citrus

De frisse noten van citrus van deze Edwin Jagger scheercrème worden subtiel verrijkt met noten van granaatappel. De scheercrème is eenvoudig op te schuimen tot een perfecte basis voor een comfortabele scheerbeurt. Tevens reinigen, voeden en herstellen de essentiële oliën de huid op energieke wijze. Kies voor deze prettige geur en bescherm jezelf tegen de elementen! De verkwikkende Limes & Pomegranate is geschikt voor de normale en de gevoelige huid.

Bekijk Lime & Pomegranate Scheercrème >

Lime & Pomegranate Scheercrème


Scheerzeep Traditional Don José – Abatte y la Mantia

Lekker, wat mentholkristallen op zo’n warme dag met je kunnen doen.

Verrassend is het verkwikkende effect van het Banana–Ice geurkarakter. Ervaar de fruitige geurnoten van banaan en kokosolie. Verrassend is de toevoeging van mentholkristallen die een heerlijk verfrissend effect met zich meebrengen. Naast ultiem verfrissend zijn het ook de verzorgende eigenschappen van saffraan en shea butter die gewaardeerd gaan worden door jouw zon-getergde huid!

Bekijk Don José >

Abatte y la Mantia Don Jose


Scheerzeep Traditional Antica Barberia Balsamic

Voor een verkoelende authentieke barber-ervaring

De scheerzeep Traditional Antica Barberia “Balsamic” van Mondial uit Italië is een semi-harde shaving cream op basis van kokosolie (Cocos Nucifera). De geur neemt je mee naar de sferen van de Italiaanse barbier van weleer.

Een rijk verfrissend aroma met een mix van onder meer kokos, menthol en hout omringt je tijdens het scheren. De toevoeging van etherische Cocos Nucifera olie maakt dit product ook bijzonder geschikt voor huid met aanleg voor acné en eczeem. De Antica Barberia “Balsamic” scheerzeep staat garant voor een comfortabele scheerbeurt en een heerlijk verkoelend gevoel na het scheren.

Bekijk Antica Barberia Balsamic >

Antica Barberia Balsamic


Scheercrème Peppermint – Taylor of Old Bond Street

Sophisticated fresh

De pepermunt scheercrème van Taylor of Old Bond Street – de authentieke producent uit Londen anno 1854. Ervaar de heerlijk romige scheercrème op basis van glycerine en kokos- en pepermuntolie. Geniet van de sensationeel verfrissende geur en het verkwikkend karakter van deze Peppermint shaving cream in combinatie met het rijk en romige scheerschuim – het kenmerkende TOBS-scheercomfort.

Bekijk TOBS Peppermint >

Taylor of Old Bond Street (TOBS) Peppermint


Scheerzeep Original – Proraso

Een tijdloze klassieker – o zo verfrissend

Scheerzeep Proraso Original in het groene potje. De scheerzeep bevat eucalyptusolie, menthol en glycerine. Het klassieke aroma van Proraso Original is gebaseerd op het succesvolle huwelijk tussen eucalyptus en munt; een intens frisse ervaring van natuurlijke aroma’s die jouw baard verzacht en de huid verstevigd en beschermd tijdens de scheerbeurt. Gegarandeerd verkwikkend!

Bekijk Proraso Original >

Proraso Original (groen)


Windsor scheercrème – D.R. Harris

Classy English freshness

Deze scheercrème uit de befaamde Windsor Serie wordt geproduceerd door D.R. Harris & CO LTD – een van de oudste apothekers van Londen. Deze sterk geconcentreerde scheercrème bezit een verfrissende groene kruidigheid – een complexe en blijvend interessante geur. Ervaar de citrus noten die samenvloeien met warme leerachtige geurnoten, zwarte peper en vetiver. De geur is de perfecte mix van traditioneel, verfrissende en hedendagse levendigheid. Het zijn de D.R. Harris verzorgingsproducten die een trouwe gebruikersgroep kent en vele nieuwe natscheerders aangenaam verrassen.

Bekijk Windsor >

Windsor D.R.Harris


Black Pepper & Lime scheercrème - St James of London

Verrassende niet-alledaagse geurcombinatie

De Black Pepper & Lime scheercrème is het fris kruidige opschuim-kanon van St James of London. Met deze scheercrème creëer je gemakkelijk een bijzonder romig en zijdezacht scheerschuim. Het rijke scheerschuim blijft bijzonder lang op de huid aanwezig, zonder in te drogen.

Deze scheercrème bevat een niet-alledaagse geurcombinatie waarin fris-zure limoen verrijkt wordt met de diepe, aardse geuren, zwarte peper en lichte houttonen – een populair fris-sensueel en mannelijke geurkarakter.

Bekijk Black Pepper & Lime >

Black Pepper & Lime


Agrumi - Saponificio Bignoli

Een heerlijk verfrissende en gebalanceerde mix

Een opvallende nieuwkomer is de Sapone Da Barba Artigianale “Agrumi” van Saponificio Bignoli, een ambachtelijk geproduceerde scheercrème met kwalitatief hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Deze heerlijke verfrissende nieuwe geurlijn met natuurlijke Mediterrane ingrediënten gooit hoge ogen bij onze scheerliefhebbers! Sinds 1945 wordt kennis van generatie op generatie overgedragen en dat voel je in deze scheercrème – gewoon heerlijk!

Met deze scheercrème creëer je eenvoudig een rijk scheerschuim met een fris, citrus en houtachtig geurkarakter. Deze scheercrème van Saponificio Bignoli, uit het Italiaanse Galliate, geeft jou als authentieke natscheerder veel scheer- en verzorgingscomfort tijdens de warmere dagen.

Bekijk Agrumi >

Agrumi


Start een warme zomerse dag verfrissend!

Ben je na een zwoele en plakkerige zomernacht toe aan een frisse start van de dag? Wil je je tijdens en na een scheerbeurt voelen alsof je net een heerlijk verfrissende duik hebt genomen? Probeer dan eens een van onze bovenstaande favorieten. Zo start jij jouw dag heerlijk fris en verkwikkend. Dus laat die zon maar komen!

Heb je nog vragen of zoek je advies van een expert? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

RECENTE ARTIKELEN


Filter